Teamet:

Chauffør:


Navn       Michael Kirkeby

Alder      48 år

Bopæl      Hee, Ringkøbing

Kontakt    Tlf. 20720312 eller kirkeby@romk.dk

 

Michael er uddannet automekaniker og har gennem mere end 25 år arbejdet ved Hydro Autocenter i Ringkøbing (Volvo-Renault). Michael har altid døjet med benzin i blodet og det har nok været medvirkende til, at han de sidste 18-19 år har været en af frontfigurerne indenfor klubrally og minirally.

Fritiden bruges på familien og på deres flot beliggende landsted i Hee med udsigt over Stadil Fjord. Michael hjælper også datteren Line, med hendes indtil nu flotte motorsportskarriere indenfor folkerace, hvor hun flere gange har vundet U16 klassen og de sidste 3 år er blevet Dansk Mester i Ladies Cup i folkerace. 

 

Co-Driver:

Navn       Lars Alverljung

Alder      45 år

Bopæl      Lem St.

Kontakt    Tlf. 30251860 eller lars@romk.dk


Lars er uddannet som maskintekniker, teknonom i logistik og arbejder ved www.goshopping.dk i Herning. Lars har siden han var 13-14 år interesseret sig for motorsport, dog kun som tilskuer og official. Startede som 2. kører i klubrally i 2003. Udover rally bruger Lars fritiden på tennis og billard på turneringsplan, og kører også gerne en tur på racercyklen. Har i en periode over 10 år siddet i bestyrelsen for Ringkøbing og Omegns MotorKlub, og har i mange år også været i løbsledelsen for det årlige Rally Sprint der køres i Ringkøbing.  

Klik her for at få dit eget GoMINIsite